Vánoční průvodce: Pro hráče

Vybíráte dárek pro hráče nebo hráčku? Vybrali jsme pro vás sady a stavebnice, které pod stromečkem potěší každého milovníka retro her!

SNES Raspberry Pi 4B/2GB sada

SNES Raspberry Pi 4B/2GB sada

🛒 SNES Raspberry Pi 4B/2GB sada je nejnovější a nejvýkonější minipočítač z rodiny Raspberry Pi v sadě se základním příslušenstvím, obohacené navíc o dva herní ovladače ve stylu SNES. Zahrajte si s přáteli staré hry od Nintenda® a mnoha dalších herních legend!

Alternativy

Logitech Gamepad F710

Logitech Gamepad F710

🛒 Logitech Gamepad F710 je bezdrátový herní ovladač. Odložte klávesnici a myš. Hrajte jako na konzoli!

Alternativy

ODROID GO

ODROID GO

🛒 ODROID GO je DIY kapesní herní konzole. Zahrajte si staré hry od Game Boy® a mnoha dalších herních legend i na cestách!

Alternativy

Waveshare Arkádový automat 101-P, stavebnice

Waveshare Arkádový automat 101-P, stavebnice

🛒 Waveshare Arkádový automat 101-P, stavebnice je arkádový herní automat založený na minipočítači Raspberry Pi. Tato DIY sada pro kutily zahrnuje, mimo samotného Raspberry Pi a paměťové karty s operačním systémem, veškeré příslušenství a součástky, které potřebujete k vytvoření vlastního herního automatu. Zahrajte si staré hry od Atari a mnoha dalších herních legend v arkádovém stylu!

Alternativy

MAKERbuino – Standard Kit

MAKERbuino - Standard Kit

🛒 MAKERbuino – Standard Kit je hardcore DIY kapesní herní konzole pro hráče a hráčky, kteří si chtějí konzoli sami sestrojit a naprogramovat, aby tak pronikli do tajů jejího hardwaru a softwaru a naučili se psát vlastní hry.

Alternativy

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *