Vánoční průvodce: Pro náročné

Vybíráte prémiový dárek pro náročné? Vybrali jsme pro vás největší vychytávky, které budou za hvězdu pod každým stromečkem!

Prémiová Zonepi Raspberry Pi 4B/4GB sada

Prémiová Zonepi Raspberry Pi 4B/4GB sada

🛒 Prémiová Zonepi Raspberry Pi 4B/4GB sada je nejnovější a nejvýkonější minipočítač z rodiny Raspberry Pi v sadě s prémiovým příslušenstvím: krabička & chladič z hliníkového ingotu, rychlá paměťová karta s vysokou kapacitou 128 GB, extra výkonný 4A napájecí zdroj a špičkový microHDMI kabel.

Alternativy

Makeblock Motionblock Standard Kit

Makeblock Motionblock Standard Kit

🛒 Makeblock Motionblock Standard Kit je robotická stavebnice s 10+ různými formami. Vývojové prostředí mBlock podporuje programování robota pomocí bloků i v Pythonu a aplikace Makeblock pro Android a pro iOS umožňují jeho dálkové ovládání.

Alternativy

LattePanda Alpha 864s (bez OS)

LattePanda Alpha 864s bez OS

🛒 LattePanda Alpha 864s je výjimečně výkonný jednodeskový počítač s podporou Windows 10 a Arduino I/O.

Alternativy

Volumio Primo

Volumio Primo

🛒 Volumio Primo je univerzální síťový přehrávač se skvěle vyváženým zvukem a OS Volumio. Přehraje cokoliv, od mp3 po flac s vysokým rozlišením, internetová rádia, soubory DSD a samozřejmě hudební streamy ve vysokém rozlišení jako jsou TIDAL a Qobuz.

Alternativy

Waveshare 15,6″ přenosný dotykový displej

Waveshare 15,6" přenosný dotykový displej

🛒 Waveshare 15,6″ přenosný dotykový displej je Full HD IPS obrazovka s kapacitní dotykovu vrstvou, tvrzeným sklem a 10.000mAh baterií.

Alternativy

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *