Vánoční průvodce: Pro školáky

Vybíráte dárek pro školáka nebo školačku? Vybrali jsme pro vás sady a stavebnice, které pod stromečkem potěší každého zvídavého studenta!

Raspberry Pi 4B/4GB Desktop Kit, malinový/bílý

Raspberry Pi 4B/4GB Desktop Kit, malinový/bílý

🛒 Raspberry Pi 4B/4GB Desktop Kit je nejnovější a nejvýkonější minipočítač z rodiny Raspberry Pi ve startovací sadě se základním příslušenstvím a uživatelskou příručkou v angličtině. Raspberry Pi otevírá školákům dveře do světa výpočetních technologií. Získají nejen osobní počítač, ale i univerzální vývojovou platformu pro své budoucí projekty.

Alternativy

Makeblock Codey Rocky

Makeblock Codey Rocky

🛒 Codey Rocky je hračka, která chytrou kombinací hardwaru a softwaru vede děti k programování a kreativitě. Obslužný software mBlock podporuje programování robota pomocí bloků i v Pythonu. Děti s Codey Rocky získají náskok před svými vrstevníky v chápání a ovládání nových technologiích budoucnosti jako jsou AI a IoT. Online návody jsou v angličtině.

Alternativy

Flotilla – Mega Treasure Chest Starter Kit

Flotilla - Mega Treasure Chest Starter Kit

🛒 Flotilla – Mega Treasure Chest Starter Kit je truhla se 14 moduly a třemi kompletními stavebnicemi – je v ní syntezátor, který dělá pořádný kravál, roztomilá malá lampička, vozítko, které dokáže sledovat čáru a osm dalších jednoduchých receptů. Online kuchařka je v angličtině.

Alternativy

Elecfreaks – Smart home kit pro BBC micro:bit

Elecfreaks - Smart home kit pro BBC micro:bit

🛒 Elecfreaks – Smart home kit je sada komponent pro jednoduchou domácí automatizaci řízenou jednočipovým počítačem 🛒 BBC micro:bit. Obsahuje čidla a motory pro inteligentní řízení domácnosti. Online příručka v angličtině popisuje řadu ukázkových projektů, např. pokojový ventilátor řízený teplotou uvnitř pokoje, hlasem aktivované světlo reagující pouze za šera a za tmy, nebo automatické okno, které se zavře při vysoké úrovni venkovního hluku a při špatném počasí.

Alternativy

Cytron Maker UNO Edu Kit

Cytron Maker UNO Edu Kit

🛒 Cytron Maker UNO Edu Kit je sada pro výuku základů elektroniky postavená na jednočipovém počítači 🛒 Maker UNO. Na rozdíl od Arduino UNO má Maker UNO bohatší výbavu, která výuku výrazně zefektivňuje. Výukové materiály jsou v angličtině.

Alternativy

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *