Inspirace pro kutily

Za oknem sníh a teplota blížící se nule. Co s volným časem? Možná teď řešíte podobnou otázku. Podle nás je to ideální doba na rozjetí nového domácího projektu. Tady je inspirace pro kutily, jako jsme my.

OctoCam Pi Zero W Kit

OctoCam je malá 5 Mpx kamera spojená s minipočítačem Raspberry Pi Zero W. Sledujte svého domácího mazlíčka, když nejste doma, krmítko za oknem, a nebo zrychlete čas a sledujte růst domácích rostlin!

Pirate Radio Pi Zero W Kit

Postavte si vlastní rádio! Pirate Radio je založené Raspberry Pi Zero W a spojuje tři různé softwarové projekty, internet radio, Spotify streaming box a AirPlay speaker.

Google AIY Voice Kit

Postavte si vlastního Google asistenta a nebo integrujte rozpoznávání hlasu a zpracování přirozeného jazyka do svého příštího projektu! Google AIY Voice Kit v2 je založený na počítači Raspberry Pi Zero W.

Grove Base Kit for Raspberry Pi

Grove je skvěle zdokumentovaný plug & play systém modulů se standardizovaným zapojením pro snadné prototypování. Vyhnetě zbytečnému pájení a chybám v zapojení! Grove Base Kit for Raspberry Pi je jedna z nejlepších sad pro všechny, kteří začínají objevovat svět elektronických součástek a Raspberry Pi.

Asus Tinker Edge T

Zapojte umělou inteligenci! Asus Tinker Edge T je minipočítač vybavený Google Edge TPU, procesorem ARM, robustním napájením a nástroji pro snadné nastavení systému.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *