Zonepi Radar 48/2020

Týdeník ze světa Raspberry Pi a ostatních jednodeskových počítačů je tady a přináší Vám novinky, které se udály v minulém týdnu.


Raspberry Pi 4 Case Fan

Raspberry Pi 4 Case Fan je oficiální příslušenství pro Raspberry Pi 4, které je určeno k použití ve spojení s oficiální krabičkou pro Raspberry Pi 4. Ventilátor, navržený pro přetaktování a další náročné provozní scénáře, udržuje Vaše Raspberry Pi 4 na příjemné provozní teplotě i při velkém zatížení.


Vyšel nový MagPi #100

Jubilejní 100 vydání časopisu MagPi, ve kterém se mimo jiné dozvíte 100 největších momentů z jeho historie.


The Official Raspberry Pi Handbook 2021

Vytěžte maximum z vašeho Raspberry Pi. Tato oficiální příručka obsahuje 200 stránek základních informací, inspirativní projekty, praktické návody a recenze.


MAKERphone Ringo – postavte si vlastní mobil

Makerphone Ringo je plně funkční mobilní telefon pro všechny kutily a bastlíře ve věku od 11 let. Můžete s ním telefonovat, psát esemesky kamarádům, přehrávat na něm hudbu nebo hrát hry!


Je čas se rozloučit s Arduinem a přejít na Micropython / Adafruit Circuitpython?

Python je v současnosti asi nejrychleji rostoucí programovací jazyk. Je také používán k programování Raspberry Pi a posouvá se také do našich malých mikrokontrolérů. Nadešel čas opustit Arduino IDE a posunout se dál?


Raspberry Pi Zero jako PRO HQ webkamera za méně než $100!

V tomto videu se dozvíte, jak použít Raspberry Pi Zero s HQ kamerou a 6mm objektivem jako vysoce kvalitní webovou kameru, aby se vyrovnala kvalitě ostatních kamer, které mohou být o mnoho dražší.


Co je to tranzistor


Typy počítačových pamětí


Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *