Zonepi Radar 1/2021

První recenze na Odroid Go Super, Automatické zaostřování pro Raspberry Pi HQ kameru a další nové informace a projekty, na které jsme v minulém týdnu narazili ve světě Raspberry Pi a ostatních jednodeskových počítačů.


První recenze na Odroid Go Super

V minulém týdnu jsme Vás informovali o příchodu nové konzole Odroid Go Super a už se objevili první nezávislé recenze z unboxingu a testování. Podívejte se tedy na co se můžete těšit, v únoru je budeme mít skladem.


PCI Express přichází na Raspberry Pi CM4 – Průvodce

Co všechno můžete dělat se slotem x1 PCI Express Gen 2.0 na Raspberry Pi CM4 IO boardu? Ve videu se dozvíte nejen základní informace, ale i tipy a triky. V odkaze najdete zase všechny PCIe karty, které Jeff Geerling testoval.


Automatické zaostřování pro Raspberry Pi HQ kameru s 16mm teleobjektivem

Ve videu najdete projekt automatického zaostřování pro Raspberry Pi HQ kameru s ukázkou různých aplikací a ovládáním. V článku se podrobně dozvíte, co vše budete potřebovat pro sestavení a zapojení.


Průmyslová automatizace založená na Node-RED a Raspberry Pi

Raspberry Pi je čím dál oblíbenější i v průmyslu. Ve videu můžete vidět jakým způsobem je možné uplatnit Raspberry Pi i v rámci složitějších projektů.


Dioda – co to je a jak funguje


Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *