Zonepi Radar 50/2020

Raspberry Pi zvukové karty, Jak funguje RetroPie spolu s Raspberry Pi Compute Module 4 a další nové informace a projekty, na které jsme v minulém týdnu narazili ve světě Raspberry Pi a ostatních jednodeskových počítačů.


Raspberry Pi zvukové karty

Nadace Raspberry Pi do své nabídky nově zařadila zvukové karty. Stalo se tak po získání značky IQaudio spolu s jejich produktovou řadou. V této produktové řadě najdete DAC + , DAC Pro , DigiAMP + a Codec Zero, které bude dostupné až v novém roce.


Raspberry Pi Compute Module 4 a RetroPie.

V tomto videu najdete test RetroPie s novým CM4. Přesvědčte se jak dobře zvládá emulátory jako PSP, Dreamcast a N64!


5 nejlepších Arm jednodeskových počítačů roku 2020


Linuxový týdeník: 9to5Linux Weekly Roundup

Desátý díl 9to5Linux Weekly Roundup pro týden končící 6. prosince. Tento týdeník nás informuje o nejdůležitějších novinkách, které se staly ve světě Linuxu.


Pomoc, můj počítač nefunguje

Chcete vědět, jak vyřešit běžné problémy s počítačem? V této knize najdete ty nejčastější problémy, které mohou nastat při práci s počítačem a jak je opravit.


Znáte jednodeskový počítač LattePanda Alpha?

Tento jednodeskový počítač pracuje na architektuře x86, a proto na něm můžete jednoduše spustit Windows 10, Ubuntu a spoustu dalších operačních systémů. Díky vynikající konektivitě je LattePanda Alpha jistě zajímavý počítač.


10 zajímavých desek pro Compute Module 4

Raspberry Pi CM4 IO Board stále ještě není k dispozici, nicméně v současné době už vzniká mnoho jiných desek pro samotný Compute Module 4.


Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *